Forsiden
Om NPA
- Styret
- Stambokfører
- Raserepresentanter
Stutterier
Show og utstilling
- Påmelding til utstilling
- Resultater
Hingstekatalogen
Søknader om
navnegodkjenning
Ponniregister (søk)
Statistikk
- Dyr pr. rase
- Bedekninger
- Lisensieringer
Bli medlem
Ponnipool
- Ponni søker rytter/kusk
- Rytter/kusk søker ponni
Ponniraser
- Avlsplan for ponnier
- Connemara
- Exmoor
- Dartmoor
- Gotlandsruss
- New Forest
- Shetland
- Sportsponni
- Welsh
NPA-regelverk
Medlemsblad
Lenker
NPA Showfinalene Årets ponni 2016 25.05.2016
Skrevet av: HS
Arrangementet er på Stavsplassen 14.-16. oktober. Årets showsesong er allerede godt i gang, og flere har allerede kvalifisert seg via våre NPA arrangement. Derfor vil vi allerede nå komme med litt informasjon rundt årets finale helg.

 

I år blir den flotte Stavsplassen i Gudbrandsdalen stedet for finalehelgen vår. Her kan dere lese litt om stedet og finne nødvendig informasjon om selve plassen www.stavsplassen.no og overnattingsmuligheter.

Denne plassen tror vi vil danne en fin ramme rundt årets finaler, da den har alt på et sted. Her er oppstalling, kafeteria og overnattingsmuligheter rett ved og ikke minst en stor flott ridehall. Så vi håper at dette blir noen flotte festdager for ponnifolket med sine vakre firbente.

Det er noen nye innslag i år, som raskt vil bli tilføyd i vårt regelverk for finalene som finnes på www.ponniavl.no.  Og det nye er at fra i år av ønsker NPA at alle klassene som arrangeres ved våre NPA show gjennom sesongen skal være kvalifiserende for finale deltagelse, så i år blir også Working Hunter, Pleasure Driving og mønstringsklasser for barn/unge finaleklasser. Dere må også kvalifisere dere til disse via våre NPA arrangementer rundt om i vårt langstrakte land.

Det vil bli in hand-showfinaler (kun eksteriør) lørdag 15.oktober og bruks-showfinaler søndag 16. oktober.

Dere må selv bestille overnattning, og der er det flere muligheter i området. Dere finner flere aktuelle i linken ovenfor.

Oppstalling er tilgjengelig, og oppstalling bestilles online sammen med påmeldingen når den tiden nærmer seg på vår nettside.

Her er prisene på de pr.boks :

Dagboks 200 kr, Døgnboks 300 kr og Fred- Sønd 600 kr

Oppstalling bestilles online sammen med påmeldingen når den tiden nærmer seg.

Det vil bli kafeteria åpen under hele arrangementet. Lørdag kveld inviterer vi til festmiddag i Havrebua. Mer info og priser på dette kommer i invitasjonen nærmere arrangementet. Håper så mange som mulig ønsker og delta på en hyggelig sosial aften.

Showkalenderen vår har mange arrangementer planlagt i vårt lange land utover sommeren og høsten, så mulighetene er mange for og kunne klare og kvalifisere seg til finalene. Så følg med på www.ponniavl.no  utstilling/show for flere arrangementer kommer til etterhvert. Så med dette ønsker NPA både liten og stor lykke til i kvalifiserings forsøkene gjennom våre arrangementer denne sesongen. Håper vi ser deg og din/e ponni/er på finalene 2016.

Det vil komme liste over de finale kvalifiserte snart, og de som kvalifiserer seg vil bli lagt til på denne fortløpende. De som allerede er kvalifiserte vil få beskjed fra showkoordinator.

Dommer ved årets finale er Yvonne Held fra Frankrike.

Kvalifiserte ponnier pr. 20. september 2016


Tips en venn om denne nyheten:
Fra: Til epost:
 
Show og utstiling
Pass og registrering
Nettbutikk
Søk i ponniregisterert
Ponnier til salgs
Vis stambøker
Kontakt oss
Logg på "Min side"
Brukernavn:
Passord:
 
Hva er "Min side"?
Motta nyheter på epost!
Din epost:

Våre samarbeidspartnere
Siden er copyright © beskyttet og tilhører Norsk Ponniavlsforening