Forsiden
Om NPA
- Styret
- Stambokfører
- Raserepresentanter
Stutterier
Show og utstilling
- Påmelding til utstilling
- Resultater
Hingstekatalogen
Søknader om
navnegodkjenning
Ponniregister (søk)
Statistikk
- Dyr pr. rase
- Bedekninger
- Lisensieringer
Bli medlem
Ponnipool
- Ponni søker rytter/kusk
- Rytter/kusk søker ponni
Ponniraser
- Avlsplan for ponnier
- Connemara
- Exmoor
- Dartmoor
- Gotlandsruss
- New Forest
- Shetland
- Sportsponni
- Welsh
NPA-regelverk
Medlemsblad
Lenker
Meld på til 3-årstest og NPA show 08.09.2021
Skrevet av: Sandra Davidsen
NPA avholder treårstest for ponnier på Vallermyrene rideanlegg lørdag 25. september.

"Bakgrunn for å holde treårstest for ponni, er på et tidlig tidspunkt å kunne bedømme ponniens anlegg og evner. Ponnien mønstres, løsmønstres og løshoppes for ett dommepanel. Deltagelse i treårstesten er også en fin sosial trening for ponniene og en god måte å komme i gang med ponniens utdannelse på et riktig tidspunkt."

Meld på 3-åringene deres til treårstest, det er nyttig og lærerikt for både ponni og eier. Mer om hva treårstesen går ut på kan dere lese her: https://www.ponniavl.no/artikkel.aspx?id=27 

Det avholdes også NPA show med bruksklasser på Vallermyrene samme helg som treårstesten. Det blir eksteriørklasser på lørdagen og bruksklasser på søndagen. Ønsker man å delta både på show og treårstest med samme ponni på lørdag, er dette fullt mulig. Arrangør setter opp klassene for 3-åringene på show og test så de ikke koliderer med hverandre. Påmeldingsfrist for både treårstest og NPA show på Vallermyrene er onsdag 15.september.

Det avholdes også NPA show i Rennebu samme dag (lørdag 25.september). Her er det grunnet kombinert arrangement med uoffisiell utstilling for andre raser samme dag med samme dommer begrenset antall plasser (20 stk) for NPA-ponnier. Påmeldingsfrist her er tirsdag 14.september.

Lørdag 18.september avholdes det NPA show i Elverum. Påmeldingsfrist er fredag 10.september. Fullstendige proposisjoner for alle arrangementene og påmelding finnes under fanen "Utstilling og show".

Ponnier som kvalifiserer seg til showfinalene etter NPA-showene i Elverum, Rennebu og Vallermyrene har absolutt siste påmeldingsfrist til finalene mandag 27.september kl. 12.00., da disse showene arrangeres etter ordinær påmeldingsfrist 16.september.


Tips en venn om denne nyheten:
Fra: Til epost:
 
Show og utstiling
Pass og registrering
Nettbutikk
Søk i ponniregisterert
Ponnier til salgs
Vis stambøker
Kontakt oss
Logg på "Min side"
Brukernavn:
Passord:
 
Hva er "Min side"?
Motta nyheter på epost!
Din epost:

Våre samarbeidspartnere
Siden er copyright © beskyttet og tilhører Norsk Ponniavlsforening