Forsiden
Om NPA
- Styret
- Stambokfører
- Raserepresentanter
Stutterier
Show og utstilling
- Påmelding til utstilling
- Resultater
Hingstekatalogen
Søknader om
navnegodkjenning
Ponniregister (søk)
Statistikk
- Dyr pr. rase
- Bedekninger
- Lisensieringer
Bli medlem
Ponnipool
- Ponni søker rytter/kusk
- Rytter/kusk søker ponni
Ponniraser
- Avlsplan for ponnier
- Connemara
- Exmoor
- Dartmoor
- Gotlandsruss
- New Forest
- Shetland
- Sportsponni
- Welsh
NPA-regelverk
Medlemsblad
Lenker
Farsund: bilder og resultater 04.07.2017
Skrevet av: HS
Norsk Ponniavlsforening hadde show på Ponnyhaugen ridesenter i Farsund 17 juni . Det var Live Enerhaugen som tok den lange turen til Sørlandet og dømme ponnier i bruk og eksteriør, og værgudene var på vår side.

Vi hadde nydelig vær med sol , og en liten behagelig bris, og det var virkelig flaks, for hos oss er det mer vanlig med stiv kuling.

Det var ganske mange påmeldte i mønstingsklassen for barn og i rideklassene , og mange av våre flinke små ( og noen store ) hestepasser fikk låne ponnier av Ponnyhaugen , og mange fikk for første gang være med i mønstring for barn og rideklasser NPA show . Jentene hadde en fantastisk dag , og det var bare blide fjes og se.

Zanne Jedig fra stutteri Harvest kom også helt fra Danmark , og tok bilder av alle sammen .

Det var flotte welsh sec D hoppa Storhaugs Bonedigges NPA 8122 oppdrettet og eid av Hilde Solberg som ble Best in Show , hun var ett flott syn når hun kom travende inn i ringen.

Reserve Best in Show ble welsh sec A føllet Ponnyhaugens Mozart NPA 9225 , han ble også beste føll og unghest champion . Han er oppdrettet og eid av Vigdis og Stein Klungland .

Reserve unghest Champion ble welsh sec c hoppa Storhaugs Phoebe NPA 8826 som er oppdrettet og eid av Eline Solberg Kvalvik .

Beste bruksponni ble Eponas Unigryw Gwenogwen NPA 5391 som eies av Vigdis og Stein Klungland, og ble ridd av Silje Granmo .

Reserve beste bruksponni ble Ponnyhaugens Minni Mus NPA 5122 som eies av Vigdis og Stein Klungland , og ble ridd av Josefine Rob Breiland på 9 år .

Vi takker alle som har bidratt for en fin dag , og en ekstra stor takk til Siv Nyland som har vært fantastisk behjelpelig når vi har lurt på noe . Tusen takk til dommer Live Enerhaugen som gjorde en fantastisk jobb i alle de timene, og takk til Lista ride og kjøreklubb for god mat i kiosken , og ikke mist til Marianne Jensen som skrev for dommeren . Vil også takke Arna Mathingsdal for en fantastisk innsats i og skaffe gavepremier , det var fine premier til alle . Tusen takk til Anne Fidje som tok speaker jobben . Takk til Zanne Jedig for mange fine bilder .

Og tusen takk til alle dere som sponset rosetter og gavepremier . Og tusen takk til alle utstillere og ryttere , veldig hyggelig at dere kom , uten dere blir det ingen show , og vi håper dere vil ta turen en annen gang også .

Resultater fra showet.

Beste Bruksponni EPONAS UNIGRYW GWENOGWEN NPA 5391  og Reserve Beste Bruksponni PONNYHAUGENS MINNI MUS NPA 5122

 

Best in Show Storhaugs Bonedigges NPA 8122

 

Reserve Best in Show og UHC  Ponnyhaugens Mozart NPA 9225

 

Reserve Unghest Champion Storhaugs Phoebe NPA 8826

 


Tips en venn om denne nyheten:
Fra: Til epost:
 
Show og utstiling
Pass og registrering
Nettbutikk
Søk i ponniregisterert
Ponnier til salgs
Vis stambøker
Kontakt oss
Logg på "Min side"
Brukernavn:
Passord:
 
Hva er "Min side"?
Motta nyheter på epost!
Din epost:

Våre samarbeidspartnere
Siden er copyright © beskyttet og tilhører Norsk Ponniavlsforening