Forsiden
Om NPA
- Styret
- Stambokfører
- Raserepresentanter
Stutterier
Show og utstilling
- Påmelding til utstilling
- Resultater
Hingstekatalogen
Søknader om
navnegodkjenning
Ponniregister (søk)
Statistikk
- Dyr pr. rase
- Bedekninger
- Lisensieringer
Bli medlem
Ponnipool
- Ponni søker rytter/kusk
- Rytter/kusk søker ponni
Ponniraser
- Avlsplan for ponnier
- Connemara
- Exmoor
- Dartmoor
- Gotlandsruss
- New Forest
- Shetland
- Sportsponni
- Welsh
NPA-regelverk
Medlemsblad
Lenker
Bilder og resultater fra Oppdal 03.07.2017
Skrevet av: HS
En flott dag på Oppdal er over, 32 påmeldte ponnier av høy kvalitet møtte opp til strålende sol og en flott dag. Oppdal hestesportsklubb fyrte opp grillen og sørget for masse godsaker til utstillere, stab og publikum.

Pernille Sandø hadde tatt den lange turen fra Danmark for å dømme ponniene våre. En meget god dommer som vi vil anbefale videre. Helt i topp som Best in Show satt hun den 18 år gamle hoppa Lakrissa som eies av Iselin Træthaug. Reserve best in show ble den flotte hoppa Nistuas Bonita som eies og er oppdrettet av Eivor Meisingset. Som bildet sier så ble de begge showet til topps av to unge og lovende jenter som dere nok vil se mer av i framtiden.

Unghestchampion ble den lovende 2 års hoppa Sævelunds Adelle som er eid og oppdrettet av Birgitte Forshaug. Reserve Unghestchampion ble Lilja fra Øya som eies av Iselin Træthaug.

Det var kun to påmeldte føll i føllskuen, et hingsteføll og et hoppeføll. Beste føll ble Sævelunds Capone med oppdretter Birgitte Kjelsvik og reserve beste føll Træthaugs Anja med oppdretter Iselin Træthaug.

Shetland mini var også godt representert og som Best i rasen Shetland mini senior sto Trondra Komar som eies av Siri Hammer.

Vi vil gjerne få takke alle våre sponsorer, vår trofaste fotograf Maria Steen Ranum som står for alle bildene, Oppdal hestesportsklubb for god mat og service, skriver Hege Fjøsne som sørget for at mange fikk god hovvekst på dommerkortet, ikke alltid like enkelt høre forskjell på hår og hov så noen av utstillerne har nok studert hovene på ponnien sin en ekstra gang etter helgen ;) Vi må også få takke vår flinke speaker Rune og ikke minst publikum som tok turen og tittet på alle de fine ponniene.

Ponniklem fra Iselin og Siri

Resultater fra showet


Tips en venn om denne nyheten:
Fra: Til epost:
 
Show og utstiling
Pass og registrering
Nettbutikk
Søk i ponniregisterert
Ponnier til salgs
Vis stambøker
Kontakt oss
Logg på "Min side"
Brukernavn:
Passord:
 
Hva er "Min side"?
Motta nyheter på epost!
Din epost:

Våre samarbeidspartnere
Siden er copyright © beskyttet og tilhører Norsk Ponniavlsforening